Persondatapolitik

Persondatapolitik

1. Generelt

Denne politik om behandling af personoplysninger (persondatapolitik) beskriver, hvordan Dansk Firmavaccination & Dansk Trop- og Rejsevaccinationen indsamler og behandler oplysninger om dig. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du giver til os, eller som vi modtager via vores hjemmeside www.firmavaccination.dk / www.dfv.dk.
Dansk Firmavaccination & Dansk Trope- og Rejsevaccinationen.dk er dataansvarlig for dine personoplysninger. Alle henvendelser vedrørende persondata hos Dansk Firmavaccination & Dansk Trope- og Rejsevaccinationen.dk skal ske via de kontaktoplysninger, der er anført under punkt 6.

 

Cookies

I almindelighed kan du søge anonymt på vores hjemmeside, www.dfv.dk. Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi imidlertid automatisk oplysninger om dig ved hjælp af cookies.

En cookie er en lille tekstfil, der anbringes på din computers harddisk, smartphone eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse og samle information om, hvilken type browser du bruger og hvilke sider og funktioner du besøger, fx om, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden.

Vi placerer primært cookies på din computer for at kunne føre statistik over brugen af hjemmesiden. De oplysninger, vi får, er for eksempel browsertyper, sete sider og klik på links. Vi bruger oplysningerne til at danne os et samlet overblik over, hvordan hjemmesiden bliver brugt. Den statistik, vi får ved hjælp af cookies, bruger vi til at forbedre hjemmesiden.

Vi har ingen tredjepartscookies på vores hjemmeside.

Vi benytter cookies til følgende formål:
– Styring af generel teknisk funktionalitet på hjemmesiden.
– Trafikmåling via Google Analytics.

Nogle cookies gemmes, indtil du lukker din browser ned, mens andre gemmes i længere tid. Ønsker du at begrænse, hvilke cookies vi sætter, kan du i de fleste browsere ændre indstillingerne for hvilke cookies, der bliver sat på din computer. Du skal dog være opmærksom på, at der i så fald kan være funktioner, du ikke kan bruge, fordi de kræver cookies til at huske de valg, du foretager.
Du kan godt undgå cookies, og det er også muligt at fjerne eksisterende cookies fra din computer.

Hvordan du kan undgå cookies, afhænger af, hvilken browser du bruger. Herunder kan du finde links til vejledninger for, hvordan du fjerner og blokerer cookies i en række forskellige browsere:

•    Googles vejledning til hvordan man fjerner cookies i de mest anvendte browser
•    Vejledning til hvordan man fjerner og blokerer cookies i Firefox
•    Vejledning til hvordan man fjerner og blokerer cookies i Google Chrome
•    Vejledning til hvordan man fjerner og blokerer cookies i Internet Explorer 7, 8 og 9


Persondata

Vi gemmer IKKE dine oplyste data, om du f.eks. kun skriver en mail med forespørgsel til os, disse og ligegyldige hvilke data du medsender i en forespørgsel, vil alle data blive slettet på vores system efter max. 4 hverdage.

Bookinger og vaccinationer – Dine persondata registreres, opbevares og anvendes udelukkende med henblik på at gøre det lettere for os og dig;

– For os!

  1. At kunne skrive til dig omkring efterfølgende vaccinationer, som samtykket efter hver vaccination.
  2. Uden samtykke, slettes alle andre data indenfor 4 dage, der ikke skal gemmes pga. bogføringsmæssige forpligtelser, – Vi kan så ikke skrive til dig, om du ønsker vores mail, når du nærmere dig en evt. given revaccination.

– For dig!

  1. Om du har mistet dit vaccinationskort, og ønsker det genskabt.
  2. Om du selv ønsker dine vaccinationer givet af os fremsendt.Vi gemmer også de enkelte oplysninger, hvortil vi er underlagt de bogføringsmæssige forpligtelser eller forpligtelser i henhold til forbrugerlovgivningen. Endvidere anvendes dine persondata til at informere dig om nyheder og tilbud, hvis du aktivt har accepteret og med like, på vores web side som, Facebook.

    Brug af Databehandlere

    Som nævnt i afsnit ’1 Cookies’ anvender vi ikke eksterne virksomheder på vores hjemmeside.

    Google Analytics og evt. Google AdWords v/Google Inc. Etableret i USA. De fornødne garantier for overførelse af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her

    Oracle Corporation. Etableret I USA. De fornødne garantier for overførelse af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her

    Facebook Business. Etableret I USA. De fornødne garantier for overførelse af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her

     

    2.    Dine rettigheder

    Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandling af dine oplysninger skal vi som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

    Indsigtsretten

    Du har til hver en tid ret til at få indsigt i de personoplysninger, som Dansk Firmavaccination & Dansk Trope- og Rejsevaccinationen.dk har registreret om dig, familie eller ansatte. fx hvilke oplysninger vi har registeret om dig, familie eller ansatte, hvilke formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysninger om hvorfra oplysningerne stammer, (ved booking uden oplysning om adresse, søges dette automatisk hos os på Krak.dk, om disse forefindes).

    Du kan få oplyst alle personoplysninger, som vi har registreret ved at kontakte os med dit kundenummer eller navn.
    Du har til enhver tid og ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Det gør du ved telefonisk kontakt. Det skal hertil forventes at vi i fald har nogle kontrol spørgsmål.

    Retten til berigtigelse

    Du har altid ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget. Du har mulighed for at kontakte os telefonisk. Ønsker du at foretage ændringer, kan du også rette skriftlig henvendelse til os, hvorefter oplysningerne vil blive korrigeret. Se kontaktinformationer (se punkt 6).

    Retten til sletning

    I det omfang at opbevaring og anvendelse af dine oplysninger ikke er nødvendig, fx for at kunne overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser eller forpligtelser i henhold til forbrugerlovgivningen er vi forpligtede til at slette alle eller visse af dine personoplysninger, såfremt du skulle ønske det.

    Visse oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din, familiens eller ansattes vaccination som kunde os, har alle mulighed for at slette ved at kontakte os (se punkt 6).

    Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
    Du har i visse tilfælde ret til kræve, at dine persondata udelukkende opbevares og ikke anvendes, fx hvis du mener, at de oplysninger om dig, ikke er korrekte. I disse tilfælde vil dit kundenummer blive lukket, men ikke slettet. Dette gør du ved at kontakte Dansk Firmavaccination & Dansk Trope- og Rejsevaccinationen.dks kundeservice på mail: info@dfv.dk.

    Retten til dataportabilitet
    Der kan IKKE overføres data til anden aktør, det er kun dig personligt der kan dette.

    Retten til indsigelse
    Du har til enhver tid ret til af særlige grunde, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Retten til indsigelse indebærer, at du til enhver tid har ret til at gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling af dine personoplysninger, hvis der er særlige grunde til, at du ikke ønsker dine oplysninger behandlet.

    Dansk Firmavaccination & Dansk Trope- og Rejsevaccinationen.dk vil tage stilling til, om indsigelsen er berettiget, også selvom om vores behandling af oplysningerne i øvrigt er lovlig.

    Retten til at tilbagekalde samtykke
    Hvis du har givet samtykke til vores behandling af dine personlige oplysninger, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til behandlingen af dine persondata.

    Du tilbagekalder dine samtykker som følgende:

    Tilladelse til anvendelse af dine persondata til at informere dig om revaccination(er) jf. afsnit 2
    Du tilbagetrækker dit samtykke ved at kontakte Dansk Firmavaccination & Dansk Trope- og Rejsevaccinationen.dk telefonisk.

    Retten til at klage
    Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger.

     

    3.    Automatisk sletning af persondata

    I henhold til persondatalov er vi forpligtiget til at slette data, som vi ikke har et formål for at opbevare. Det betyder at vi løbende sletter data fra vores databaser ud fra følgende kriterier:

    Såfremt du har fået en vaccination eller udskrevet en recept hos os, oprettes et kundenummer, vil vi efter 7 dage automatisk slette de oplysninger, som vi har registeret om dig, bortset fra de bogføringsmæssige forpligtelser eller forpligtelser i henhold til forbrugerlovgivningen.

    Såfremt du framelder dig som kunde (ønsker at afbryde dit kundeforhold) vil dine oplysninger blive slettet med det samme, idet vi dog for at opfylde lovkrav, herunder krav i regnskabslovgivningen og forbrugerlovgivningen kan være forpligtiget til at gemme visse personoplysninger i en længere periode.


    4.    Sikkerhed

    Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
    Alle persondata opbevares på en sikret database og ”stand alone maskine” hos Dansk Firmavaccination & Dansk Trope- og Rejsevaccinationen.dk, som i øvrigt IKKE er tilkoblet nettet, men stadig behandles fortroligt og sikkert. Dine personoplysninger er udelukkende tilgængelige for Dansk Firmavaccination & Dansk Trope- og Rejsevaccinationen.dks autoriserede medarbejder (kun én medarbejder, der har et reelt behov for at have denne adgang til dine personoplysninger for at udføre arbejdet) samt i et begrænset omfang også for vores vaccinatorer (dog kun ”den person” der vaccinerer dig, familien eller medarbejderen). Vi har udarbejdet dette   administrative regelsæt i vores virksomhed specielt.

     

    Dansk Firmavaccination & Dansk Trope- og Rejsevaccinationen.dk samarbejder med politiet. Derfor udleverer Dansk Firmavaccination & Dansk Trope- og Rejsevaccinationen.dk kundeoplysninger til politiet i det omfang, som er nødvendigt for at assistere politiet i deres efterforskningsmæssige arbejde. Såfremt der måtte foreligge en retskendelse, et påbud fra en offentlig myndighed eller en retslig instans, kan Dansk Firmavaccination & Dansk Trope- og Rejsevaccinationen.dk være forpligtet til at videregive dine personlige oplysninger.


    5.    Ændringer i persondatapolitikken

    Vi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne persondatapolitik. Såfremt vi foretager ændringer i persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved direkte mail og på vores hjemmeside. Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte som kunde hos os, og dine personoplysninger kan blive slettet. Idet vi dog for at opfylde lovkrav, herunder krav i regnskabslovgivningen og forbrugerlovgivningen kan gemme visse personoplysninger i en længere periode.


    6.    Kontaktoplysninger

    Dansk Firmavaccination & Dansk Trope- og Rejsevaccinationen.dk A/S er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via dine egne oplysninger samt fremvisning af Sygesikringskort. Hvis du efter gennemlæsning har spørgsmål eller bemærkninger til Dansk Firmavaccination & Dansk Trope- og Rejsevaccinationen.dks persondatapolitik, kan du kontakte os på nedenstående kontaktinformation.

     

    Dansk Firmavaccination og Dansk Trope- og Rejsevaccinationen.dk

    Torvet 1, B
    3400 Hillerød
    Telefonnummer: (+45) 40 11 83 21
    E-mail: info@dfv.dk

    Versioner

    Dette er version 1 af Dansk Firmavaccination & Dansk Trope- og Rejsevaccinationen.dks persondatapolitik dateret den 24.05.2018