Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/dfv.dk/firmavaccination.dk/wp/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Erhvervs vaccinationer - Firmavaccination

Erhvervs vaccinationer

Tilbud om vaccination til private virksomheder

Vaccination på din arbejdsplads.

Dansk Firmavaccination ApS, tilbyder landsdækkende rådgivning og vaccination, samt løbende information om dine medarbejders vaccinations status, det kan være arbejdsmæssige- / og eller rejsevaccinationer (privat som erhverv), men også mht. udstationering eller jeres afdelinger i udlandet.

Med en firmaaftale “som i øvrigt er gratis”, holder vi løbende øje med dine medarbejdernes vaccinationer og derved beskyttelse, så alle er bedst muligt beskyttet og “up to date” til arbejdet, dette mindsker betydeligt risikoen for, sygdomme og smittespredning på arbejdspladsen, der igen formindsker sygefraværsdage.

Se evt. i rullemenuen under “erhverv”, et lille udvalg af de kategorier, der er mest efterspurgte i disse år, og se hvad vi kan gøre for din virksomhed og medarbejdere for at sikrer alle medarbejdere bedst muligt.

Vi kan kontaktes på alle ugens dage mellem kl. 08:00 – 20:00

Om der skulle være spørgsmål mht. vaccinationer af en gruppe eller alle medarbejdere, er vi til jeres fulde disposition, og gennemgår gerne tidligere vaccinationer først, for netop at kunne råde og vejlede 100 % korrekt.
“Det giver tryghed i hverdagen”

De mest almindelige vaccinationer vi bliver bedt om at holde øje med for vores kunder er: stivkrampe (Di-Te), skovflåt (TBE) og hepatitis A og B, men ved udlandsrejser, kan der også være tale om vaccinetyper som: Japansk hjernebetændelse, Tyfus, Dukoral, Gul Feber, meningitis etc.. malaria, Dengue, zika virus etc..

Råd og vejledning er “ganske gratis” så måske et opkald være at kontakte os på, 40 11 83 21?

Privat virksomhed:
Læs mere

Offentlig virksomhed:
Læs mere

Kloak og Spildevand:
Læs mere

Skovflåts-vaccinen:
Læs mere