Erhverv: Vaccination til virksomheder

Tilbud om vaccination til private virksomheder

Vaccination af medarbejdere på arbejdspladsen

Dansk Firmavaccination tilbyder landsdækkende rådgivning og vaccination af medarbejderne på din arbejdsplads, – arbejdsmæssige-, rejsevaccinationer, udstationering, nødhjælpearbejde etc..

Med en firmaaftale hvor vi i samarbejde med virksomheden, holder øje med tilstanden af medarbejdernes vaccinationer, kan virksomheden minimere risikoen for sygdom på arbejdspladsen og spredning af bl.a. influenza, smitsom leverbetændelse, eller blot formindste sygedage grundet mindre uheld etc.

Se evt. i rullemenuen under “erhverv”, et lille udvalg af de kategorier, der er mest oppe for tiden, og se hvad vi kan gøre for din virksomhed og medarbejdere for at sikrer alle bedst muligt.

Vi kan altid kontaktes, om der skulle være andre spørgsmål mht. vaccinationer af medarbejderne eller en enkelt gruppe af medarbejdere der måske burde have en konsultation, (mange virksomheder ønsker efterhånden at få et totalt billede af deres medarbejders vaccinations-tilstand i form af et vaccinationskort liggende i en medarbejderes journal), det kan være pga.  udlandsrejser, private som erhversmæssige, stivkrampe, skovflåt eller hepatitis vaccination etc.

Privat virksomhed:
Læs mere

Offentlig virksomhed:
Læs mere

Kloak og Spildevand:
Læs mere

Skovflåts-vaccinen:
Læs mere