Erhverv: Vaccination til virksomheder

Tilbud om vaccination til private virksomheder

Vaccination på arbejdspladsen af medarbejderne.

Dansk Firmavaccination tilbyder landsdækkende rådgivning og vaccination af medarbejderne på din arbejdsplads, – arbejdsmæssige-, rejsevaccinationer, udstationering, nødhjælpearbejde etc..

Med en firmaaftale (som er gratis) hvor vi i samarbejde med virksomheden, holder løbende øje med tilstanden af medarbejdernes vaccinationer og beskyttelse, kan virksomheden bruge deres styrke på deres fagområder, men samtidig få nedbragt risikoen for sygdom og evt. spredning på arbejdspladsen af bl.a. influenza, smitsom leverbetændelse, eller blot formindste sygedage.

Se evt. i rullemenuen under “erhverv”, et lille udvalg af de kategorier, der er mest efterspurgte i disse år, og se hvad vi kan gøre for din virksomhed og medarbejdere for at sikrer alle bedst muligt.

Vi kan kontaktes på alle ugens dage mellem kl. 08:00 – 20:00, om der skulle være spørgsmål mht. vaccinationer af medarbejderne eller en enkelt gruppe af medarbejdere der måske burde have en konsultation, (mange virksomheder ønsker efterhånden at få et totalt billede af deres medarbejders vaccinations-tilstand i form af et vaccinationskort (kopi) liggende i en medarbejderes journal), det kan være pga.  udlandsrejser, private som erhversmæssige forhold, der kan øge trygheden for virksomheden men ikke mindst personalet. Og ofte er det de grundlæggende vaccinationer som   stivkrampe, skovflåt, hepatitis eller polio vaccinationsoverblikket der her nævnes som de mest normale beskyttelses vacciner.

  • men det er gratis og måske en god ide at kontakte os. – Ring på, 40 11 83 21 – allerede i dag..

Privat virksomhed:
Læs mere

Offentlig virksomhed:
Læs mere

Kloak og Spildevand:
Læs mere

Skovflåts-vaccinen:
Læs mere