Influenza – ERHVERV

Influenzavaccination på din virksomhed.

Hvordan foregår et arrangemnt hos jer?

Dine medarbejdere skal kunne overveje vaccination på et sagligt grundlag, også derfor vi har en del materiale parat til jer, (materiale er i øvrigt lavet af vores kunder igennem over 15 år).

 1. Når i som virksomhed ønsker at tilbyde influenza vaccination på virksomheden, hjælper vi gerne med den viden vi har igennem mange år.
 2. Dato og tidspunkt kan vi normale imødekomme, da vores yderst professionelle udekørende Team, kommer lokalt fra over hele Danmark.
 3. Eneste gode råd er, at vi forinden har et ca. estimering af, hvor mange i bliver, (mere så vi har vacciner nok med), men alligevel betales “KUN” det antal vi faktisk vaccinerer.

På vaccinationsdagen “og sikkerhed i højsædet”.

 1. Vi kommer ALTID til tiden! – dog senest 5-10 min. forinden, (med vores setup, tager det kun 5 min. at blive klar).
 2. Vi har aldrig “for” travlt!!! – og vaccinere “aldrig” før vi har stille nogle få men vigtige spørgsmål,.
 3. Alle vaccinationer vi giver bliver opført på FMK/Sundhed.dk. – Derfor ha’ gerne det gule sygesikringskort med på dagen.
 4. – … og bliver altid mindst 10-15 min. efter sidste vaccination, af ren faglighed og sikkerhed for alle dine medarbejdere, så i må gerne have en kop kaffen eller Te klar *SMIL*.

Bliv klogere på influenza

Hvad er influenza?

Influenza er en akut øvre og/eller nedre luftvejsinfektion som kan ramme alle mennesker på kort tid,  forårsaget af influenzavirus type A eller B. Det er en smitsom sygdom, som starter hvert år i vintersæsonen, og hvert 2.-3. år oplever vi i Danmark en epidemi, hvor rigtig mange bliver smittet i løbet af forholdsvis kort tid.

Op mod 1 mio. mennesker i Danmark smittes ved influenzaepidemier. Influenza medfører stor spredning i befolkningen hvert år, samt en stigning i hospitalsindlæggelser og dødelighed. De alvorlige tilfælde rammer især jo ældre en medarbejder er, og hos de med en del kroniske lidelser, også derfor vi altid spørger ind til flere ting før en vaccination, da råd og vejledning er med i processen hos os, (og mange gange er dette personligt, som virksomheden ikke har kendskab til, vi oplever op mod ca. 4-8% af de vi vaccinerer, der har en eller anden form for kronisk lidelse, hvortil vaccination kan være vital for den enkelte, men også vigtig for virksomheden mht. smittespredning.

Sygdommen cirkulerer i Danmark hvert år i større eller mindre omfang, fra slut november til april, den såkaldte influenzasæson.

Symptomerne på influenza opstår oftest 1-3 dage efter, at man er blevet smittet med virus, og derfor har nogle dage at smitte andre i?…
De tydeligste tegn på, at man har fået influenza er:

 • pludselig feber, op til 40 C i 3-6 dage
 • hoste
 • muskel- og ledsmerter
 • hovedpine
 • træthed og ekstrem udmattelse
 • … efterfølgende..: influenza har en hale efter den første uge, der består af 2-3 ugers tung træthed og utilpashed før den slupper helt, hvor vi ser at man ikke er helt arbejdsklar.Enkelte af vores kunder har brugerbetaling, denne situation kan vi også håndtere, ved evt. kreditkort betaling eller mobil-pay.

Vores influenza priser ligger mellem kr. 170,00 – 245,00 pr. vaccination, prisen er afhængig af antal der ønsker vaccination og om man er en af vores trofaste kunder igennem mange år.

 

 

Specielt hos Dansk Firmavaccination!

– Som kunde hos os, har alle medarbejdere på virksomheden, (også de der ikke får en influenza vacc. den ene gang om året), automatisk vores “safety-aftale” med på en udlandsrejse + gratis råd og korrekt vejledning før afrejse – Alle ugens dage – GRATIS! – mandag-Søndag mellem kl. 08:00 – 22:00 på tlf: 40118321


Safety-aftale?

Den grundlæggende årsag til at vi giver alle vores kunder, en safety-aftalen med i baglommen er, at vi ved at vi giver den korrekte vejledning/information og vaccinationer forinden en rejse, men også pga. at vi har mange års erfaring og ikke mindst kendskab til de vira der kan ramme os, om uheldet er ude, og så vil vi gerne beskytte og gøre rejsen ekstra sikker, + at man ikke tager vira med hjem til virksomheden, for os er det med rettidig omhug.

Hvad kan jeg bruge Safety-aftalen til?

 • Mit barn skal til udlandet eller på udveksling, giver tryghed, at man kan ringe direkte til os “også facetime mulighed”
 • Bliver et familiemedlem syg eller utilpas på rejsen, og der ønskes en dansk lægefaglig vurdering eller råd.
 • Der kan opstå uforudsete lokale forhold, ændring i rejseplanen, eller at du fra din virksomhed er blevet omdirigeret/videresendt til andet land end planlagt, hvor der kan være andre vira?
 • Tvivl spørgsmål omkring hvordan den medbragte malaria profylakse (tabletter), eller anden medicin vi har udskrevet til rejsen skal indtages?.
 • Ønsker hjælp til at lokalisere nærmeste hospital eller læge under rejsen.
 • AKUT situationer, vi hjælper gerne hvor vi kan, for at skabe en tryggere rejse også i akutte situationer.

Hvem kan benytte sig af safety-aftalen?

Alle der forinden har været til en konsultation, er medarbejder eller (familie medlem hertil) på en virksomhed vi har et samarbejde.

Hvordan kommer man i forbindelse med Safety-gruppen fra udlandet?

Du kan komme i kontakt via det oplyste specialnummer, som alle vores kunder modtager, så spørg den att. person der stod for influenzavaccinationen på din virksomhed, ellers kan vi også kontaktes direkte på telefon; 40 11 83 21 eller pr. mail, sms, eller direkte video-kontakt via f.eks. Messenger eller skype. – sidstnævnt skal man dog være tilknyttet (vores facebook/skype side forinden).
– Der kan assisteres på Dansk, Engelsk, Italiensk eller Spansk.

Kan man blive vaccineret når man befinder sig i udlandet?

Ja! Og her hjælper vi også gerne med at finde en nærtliggende special læge, hospital.

I specielle situationer kan vi evt. hjælpe med at koordinere en læge frem til dig.
Afregning med lokal læge der skal komme til dig, afregnes af dig / evt. dit forsikringsselskabet efter forudgående aftale.

Hvad koster det at sikre mig i udlandet med en Safety-aftale?

Vores samarbejdende kunder betaler 0,00 kr. – Den er automatisk med alle vores kunder døgnet rundt.
Er Du/din virksomhed ikke kunde hos os, men alligevel ønsker vores Safety-aftale, koster safety-aftalen, 150,00 kr.  pr. år og pr. rejsende medarbejder – og kun ved forudgående aftale før rejsen.

Influenza vaccinations pris

Influenza vaccinations pris

Se vores gode lave priser inkl. safety-aftalen. Influenza prisen ligger på mellem kr. 170,00 – 245,00 pr. vaccination, prisen er afhængig af antal vi skal vaccinere + og om man er en af vores trofaste kunder igennem flere år.

.

Book vaccination i god tid

Book vaccination i god tid

Book firma vaccinationen i god tid, så er der større chanche for, at vi kan imødekomme dine/jeres ønsker.

Privat virksomhed

Privat virksomhed

Om du er privatperson men arbejder på en virksomhed der betaler for dine rejsevaccinationer, sender vi gerne faktura direkte til virksomheden.

Offentlig virksomhed

Offentlig virksomhed

Om du er privatperson men arbejder på en offentlig institution / arbejdsplads, som i øvrigt betale for dine rejsevaccinationer, sender vi gerne faktura direkte til virksomheden.