Vaccination på privat virksomhed

Vaccination på privat virksomhed!

Vi er ikke som de andre…

Dansk Firmavaccination ApS. – Har i mange år haft et af  de største udekørende vaccinations-teams, der primært arbejder for tryghed for den enkelte medarbejder og arbejdsplads.
..Det kan være før som under en forretningsrejse eller ved arbejdsrelaterede opgaver, hvor der ønskes en dybdegående viden, vejledning omkring vaccinationer til et team / gruppe, eller beskyttelse mod Influenza, skovflåten, smitsom leverbetændelse etc..

– Ring os nu mellem 08:00 – 20:00 på 40118321

“Det kan være et opkald værd”

Ved vaccination på jeres virksomhed, samarbejder vi i nær kontakt med virksomhedens udvalgte kontakt person. Vi kommer på virksomheden / bygepladsen og vaccinere de  der ønsker vaccination, og kan besvarer alle de spørgsmål der måtte være fra den enkelte medarbejder, det kalder vi tryghed, og skulle der være en enkelt der ønskes en hånd at holde i under vaccinationen, klarer vi også det, da det langt fra er alle, der er lige begejstret for en vaccination.. *SMIL*

Influenza vaccination på arbejdspladsen…

Vi har gjort det let, at tilbyde influenzavaccination på virksomheden, og giver alle medarbejdere mulighed for forinden, at kunne kontakte os direkte (også om aften eller i weekenden), om der skulle være spørgsmål af privat karakter, dette giver en ro og tryghed blandt medarbejdere. Ved selve vaccinationen spørger vi så igen ind til, om man er kroniker, får medicin, er gravid etc.. også derfor vi kun vaccinere én medarbejder af gangen, men med en effektivitet som vores professionelle Team har, som kun består af meget dygtige læger og sygeplejersker.

“Vaccination til tiden”

  • Vi kommer ALTID til tiden som aftalt, og ændre gerne en planlagt tid eller dag uden omkostning for vores kunder.
  • Vi kører også ud før kl. 08.00 og efter kl. 16.00 – dog må der her påregnes et lille tillæg i disse tilfælde.
  • Om udlandsvaccinationer har vi mere end 25 års erfaring og løbende granskning gør, at vi har styr på hvilke vacciner der bør overvejes, hvilke der er et must og hvilke der ikke er nødvendige.
  • Nej! Vi giver ikke vaccinationer der ikke har en relevans, og deler meget gerne vores viden.

Mange fordele ved at vælge os som samarbejdspartner.

.. Selvom kun en del af medarbejder får f.eks. influenzavaccination af os, vil alle virksomhedens medarbejdere have mulighed for at..:

  • stille spørgsmål til os vedr. egen eller et familie medlems forestående rejse, alle skal være velkomne om der ønskes mere viden.
  • få gratis konsultation på alle vores klinikker.
  • mulighed for at kontakte os, på alle ugens dage mellem kl. 08:00 – 20:00.
  • få vores safety-aftale med på udlandsrejsen (24 timers Hotline), “gælder alle medarbejdere”.
  • og mange andre muligheder, “ring når du har brug for det!

” Vi gør gerne det´ lidt ekstra for vores kunder, så alle føler sig sikre, på arbejdspladsen og på udlandsrejser.

– Ring os nu mellem 08:00 – 20:00 på 40118321

“Måske det opkald værd”

Gratis influenzavaccination – det veksler dog fra år til år, hvem sundhedsmyndighederne giver lov til at give gratis vaccinationer i Danmark.

– i år 2023, er det kun Sundhedsstyrelsen der foretager gratis influenza og Covid vaccinationer.
For yderligere information, klik på dette link: Svar fra sundhedsstyrelsen