Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/dfv.dk/firmavaccination.dk/wp/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Vaccination – offentlig virksomhed - Firmavaccination

Vaccination – offentlig virksomhed

Influenza og andre vaccinationer

Vi har hvert år de sidste 12 år oplevet en stigende interesse fra det offentlige Danmark, der ønsker influenza- og eller anden vaccinationsbeskyttelse.
Om det er den ene eller anden vaccination der ønskes, vil vi kunne imødekomme et hvilket som helst setup, og med kyndig råd og vejledning til personalet forinden, under og efter en vaccination.
Ydermere vil vores logistik afdeling i tæt samarbejde med den udvalgte att. personen på virksomheden, være behjælpelig med planlægning, logistik, og holde styr på vaccinationerne under hele forløbet, så alle vores vaccinationer forløber korrekt. – Vi gør kompliceret opgaver lette og overskuelige.

Vi er ikke som de andre…

Med hensyn til vaccinationer, kan vi i samarbejde med virksomheden, planlægge vaccination således, at vi har god tid til den enkelte medarbejder, om der skulle være spørgsmål, eller en hånd at holde i, da det er langt fra alle der er lige begejstret, når vi giver en vaccination, men det kan vi også klarer.. *SMIL*.

… men det er ALTID frivilligt at blive vaccineret!

Andre vaccinationer udover influenza

Eksempelvis den større tilstrømning fra udlandet til vores skoler og børnehaveinstitutioner har øget sandsynligheden for smitsom leverbetændelse (Hepatitis B), kommunens park og vej folk, offentlige ansatte der arbejder kloak og spildevand, socialkontorer og mange andre grupper, kan vi også hjælpe med korrekt råd og vejledning via vores læge team og logistik afd. Her kommer planlægge et hurtigt og korrekt forløb også ind i billedet – Indenfor få timer kan vi være fremme med første vaccination, så der hurtigst muligt kan opstartes et korrekt beskyttelse forløb.

Hvad mener vi med et godt samarbejde?

Om vi eksempelvis giver et antal medarbejdere en influenza eller anden vaccination, vil hele kommunens / kontorets medarbejdere få glæde af denne tilknytning vores virksomheder imellem.
ALLE medarbejderne og deres familier til herefter få mulighed for..

  • At få korrekt råd og personlig vejledning.
  • Vi sikrer også medarbejderen privat inkl. familien, med samme råd og vejledning omkring private rejser.
  • Mulighed for gennemgang og notering af tidligere vaccinationer.
  • Gratis konsultation på alle vores klinikker.
  • alle vores kunder privat som erhverv, får automatisk vores kendte Safety-aftalen med på rejsen.
  • … og mange mange flere muligheder – GANSKE GRATIS

Kontakte os i dag om du har spørgsmål
Telefon: 40 11 83 21
– mellem kl. 08:00 – 20:00“Alle ugens dage”
eller skriv til os!

Borgere 65+ og gratis vaccinationer i Danmark

Gratis influenzavaccination – det veksler fra år til år, hvem sundhedsmyndighederne giver lov til at give gratis vaccinationer i Danmark.

– i år 2023, er det kun Sundhedsstyrelsen der foretager gratis influenza og Covid vaccinationer.
For yderligere information, klik på dette link: Svar fra sundhedsstyrelsen

Send os en mail med dine spørgsmål:
Læs mere“måske en kontakt værd”