Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/dfv.dk/firmavaccination.dk/wp/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Rejsevaccinationer - Firmavaccination

Rejsevaccinationer

Korrekt råd og vejledning om rejsevaccinationer!

Vi holder os hele tiden ajour med de faktuelle forhold i udlandet, bl.a. hvilke vaccinationer der bør overvejes inden rejsen, og deler gerne ud af vores viden omkring, malaria, dengue, Sika, kolera, m.m., om der skulle være andet man bør vide forinden rejsen.
Vi har ikke et opslagsværk der fortæller om hvilke vacciner du bør overveje eller vide noget om, og det er der en simpel grund til, 2 rejsende (selv til samme land), skal umiddelbart ikke altid have samme besked om beskyttende vacciner, det kan være du skal i en støre skov, bjergbestigning, bo lokalt, aktiviteter etc.. der er mange spørgsmål, som vi går igennem før vi vaccinere, det kalder vi kunde tryghed. … Dette omhandler specielt de yngre / vores børn vi sender afsted f.eks. for første gang på egen hånd,..  her er viden der vigtigst.

Det er derimod altid gratis at kontakte os pr. telefon eller mail – alle dage mellem kl. 08:00 – 20:00 er vi klar til dine spørgsmål.

Ved aftalt konsultation og vaccination, fremsendes ALTID en bekræftelse med yderligere materiale, omkring de vacciner vi har talt om / i tankerne man bør vide noget om, så Du eller familien “i ro og mag”, kan læse tingene igennem.
Skulle der opstå yderligere spørgsmål, er vi “altid” på telefonen eller mailen, ellers skal vi nok kunne besvarer spørgsmålene,  der måtte være når vi kommer hjem hos jer.

Det er altid en læge eller yderst veluddannet sygeplejersker der foretager vaccinationerne hos os.
– Husk altid! At medbring/have vaccinationskort klar/med (evt. et print fra sundhed.dk) + evt. medicinkort, når vi mødes.

Vores kundeservice vil også kunne besvare generelle spørgsmål, og omkring hvilken dag og tidspunkt vi har ledigt – Ring kundeservice på tlf. +45 40 11 83 21, – alle ugens dage mellem 08:00 – 20:00.

 

 

************ Spørgsmål / Svar …

Kan vi være sikre på at vi får den korrekte vaccination?

.. svaret er klart JA!
Vores vaccinations vejledning, afhænger selvfølgelig af om vi forinden får den korrekte besked fra og om den rejsende.. f.eks. hvor rejsen går til, i hvor lang tid, samt under hvilke forhold at rejsen skal foregå (med rygsæk, safari, storby, strand etc.), men vi spørger også ind til hvem du er?.. s.s. spisevaner, interesser etc.

Er der vaccinationer man generelt bør have?

Ja! Difteri og tetanus (stivkrampe vaccinationen), bør altid være på plads, også selvom man kun skal opholde sig i Danmark, Europa, herudover er det meget forskelligt, hvilke vaccinationer der bør overvejes,  men generelt er Hepatitis A og B de vaccinationstyper der gives flest af i dag pga. udbredelsen og risikoen – men stadig dit valg. Eneste vaccine der SKAL gives er Gul Feber, om man skal til “gult feber lande”, og enkelte lande selvom man kun er i transit / mellem lander.

“safety-aftale” – Vores ekstra service til alle vores kunder – GRATIS!.

Safety-aftale?

Den grundlæggende årsag til at vi giver alle vores kunder, en safety-aftalen med i baglommen er, at vi ved at vi giver den korrekte vejledning/information og vaccinationer forinden, men også pga. at vi har mange års erfaring og ikke mindst kendskab til de vira der kan ramme os, om uheldet er ude, og så vil vi gerne beskytte og gøre rejsen ekstra sikker, for vores yngste kunder, der måske for første gang skal rejse langt hjemmefra.

Hvad kan jeg bruge Safety-aftalen til?

  • Mit barn skal til udlandet eller på udveksling, giver tryghed, at man kan ringe direkte til os?
  • Bliver et familiemedlem syg eller utilpas på rejsen, og der ønskes en dansk lægefaglig vurdering eller råd.
  • Der kan opstå uforudsete lokale forhold, ændring i rejseplanen, eller at du fra din virksomhed er blevet omdirigeret/videresendt til andet land end planlagt.
  • Tvivl spørgsmål omkring hvordan den medbragte malaria profylakse (tabletter), eller anden medicin vi har udskrevet til rejsen skal indtages?.
  • Ønsker hjælp til at lokalisere nærmeste hospital eller læge under rejsen.
  • AKUT situationer, vi hjælper gerne hvor vi kan, for at skabe en tryggere rejse også i akutte situationer.

Hvem kan benytte sig af safety-aftalen?

Alle der forinden har været til en konsultation under Dansk Trope- og Rejsevaccinationen, eller på arbejdspladsen har fået influenza vaccination af Dansk Firmavaccination, har ALLE samt deres familier denne service automatisk – og 1 år frem.

Hvordan kommer man i forbindelse med Safety-gruppen fra udlandet?

Du kan komme i kontakt via det oplyste specialnummer, som alle vores kunder modtager, så spørg den att. person der stod for influenzavaccinationen på din virksomhed, ellers kan vi også kontaktes direkte på telefon; 40 11 83 21 eller pr. mail, sms, eller direkte video-kontakt via f.eks. Messenger eller skype. – sidstnævnt skal man dog være tilknyttet (vores facebook/skype side forinden).
– Der kan assisteres på Dansk, Engelsk, Italiensk eller Spansk.

Kan man blive vaccineret når man befinder sig i udlandet?

Ja! Og her hjælper vi også gerne med at finde en nærtliggende special læge, hospital.

I specielle situationer kan vi evt. hjælpe med at koordinere en læge frem til dig.
Afregning med lokal læge der skal komme til dig, afregnes af dig / evt. dit forsikringsselskabet efter forudgående aftale.

Hvad koster det at sikre mig i udlandet med en Safety-aftale?

Vores kunder betaler 0,00 kr. – Den er automatisk med alle vores kunder døgnet rundt, hjemme som i udlandet.
Er Du/din virksomhed ikke kunde hos os, men alligevel ønsker vores Safety-aftale, koster safety-aftalen, 150,00 kr.  pr. år og pr. rejsende medarbejder – og kun ved forudgående aftale før rejsen.

Vaccinations pris

Vaccinations pris

Se vores gode lave priser.  + safety-aftalen alle vores kunder automatisk får med på rejsen.

Book din vaccination nu

Book din vaccination nu

Book din vaccination i god tid, da enkelte vaccinationer kræver at man bliver vaccinerer f.eks. 2 gange med 4-6  uger forinde rejsen.

Privat virksomhed

Privat virksomhed

Om du er privatperson men arbejder på en virksomhed der betaler for dine vaccinationer, sender vi gerne faktura direkte til virksomheden.

Offentlig virksomhed

Offentlig virksomhed

Om du er privatperson men arbejder på en offentlig institution / arbejdsplads, som i øvrigt betale for dine vaccinationer, sender vi gerne faktura direkte til virksomheden.