Rejsevaccinationer

Korrkte råd og rejsevejledning hos os.

Vi undersøger løbende de aktuelle forhold i udlandet, bl.a. hvilke vaccinationer der i øjeblikket tilrådes udrejsende fra Danmark samt hvad man bør vide om aktuelle forhold.

Forinden en konsultation/vaccination på en af vores klinikker, skal man have en forudgående aftale / bekræftelse,  så vi ved hvilke vira og vacciner der skal rådgives omkring, og så vi sikrer os at have vaccinerne hjemme. Forud for konsultaionen/vaccinaitonen, fremsender vi ALTID materiale omkring de vacciner der kan komme på tale, så man i ro og mag kan læse om vaccinen, og de forhold man bør vide noget omkring før rejsen, spørgsmål hertil at altid besvares på telefon, mail forinden, elelr under konsultationen før en evt. vaccination foregår.

Det er altid en læge og eller sygeplejerske, der foretager vaccinationerne hos os. Husk hertil at tjek eller medbring det personlige vaccinationskort (evt. print fra sundhed.dk), ved møde på vores klinikker.

Vores kundeservice vil kunne besvare generelle spørgsmål og omkring hvilken dag og tidspunkt vi har ledigt – Ring kundeservice på tlf. +45 40 11 83 21, – alle ugens dage mellem 08:00 – 20:00.

Kan vi være sikre på at vi får den rigtige vaccination?

Rejsevaccinationen undersøger unikt og ved hver forespørgsel, hvilke vaccinationer du/i bør overveje, men også de forhold der aktuelt er i landet. De vaccinationer der kan være tale om, afhænger selvfølgelig af hvor rejsen går til, og i særdeleshed i hvor lang tid samt under hvilke forhold at rejsen skal foregå (med rygsæk, safari, storby, strand etc.), men vi spørger også ind til hvem du er?.. så som spisevaner, interesser etc.

Er der vaccinationer man generelt bør have?

Ja! Difteri og tetanus (stivkrampe vaccinationen), bør altid være på plads, også selvom man kun skal opholde sig i Danmark, Europa, herudover er det meget forskelligt, hvilke vaccinationer der bør overvejes,  men generelt er Hepatitis A og B de vaccinationstyper der gives flest af i dag pga. udbredelsen og risikoen – men stadig dit valg, eneste vaccine der SKAL gives er Gul Feber om man skal til et gult feber land (eller mellemlande er reglen for de fleste lande).

“safety-aftale” – Vores ekstra service til en sikker rejse.

Hvad er en Safety-aftale?

Den grundlæggende årsag til at vi giver alle vores kunder, en safety-aftalen med i baglommen er, at vi ved at vi giver de korrekte informationer og vaccinationer forinden, men også pga. at vi har mange års rejse-erfaring og ikke mindst kendskab til de vira der kan ramme os, om uheldet er ude.

Hvad kan jeg så bruge den til?

  • Vi skal til …. for første gang med familien?
  • Mine børn skal til udlandet eller på udveksling.
  • Bliver et familiemedlem syg eller utilpas på rejsen, og ønsker en dansk lægefaglig vudering.
  • Bliver du i tvivl på rejsen pga. uforudsete lokale forhold, ændring i rejseplanen, eller at du fra din virksomhed blevet omdirigeret/videresendt til andet land end planlagt.
  • Tvivlspørgsmål omkring hvordan den medbragte malaria profylakse (tabletter), eller anden medicin vi har udskrevet til rejsen skal indtages?.
  • Ønsker hjælp til at lokalisere nærmeste hospital eller læge i udlandet.

Hvem kan benytte sig af safety-aftalen?

Alle der forinden har fået konsultation på en af vores klinikker under Dansk Trope- og Rejsevaccinationen, eller vi har givet influenza vaccination på en virksomhed / gruppe, har ALLE i virksomheden samt deres familier denne service automatisk – blot husk at noterer vores hotline nummer inden rejsen.

Hvordan kommer man i forbindelse med Safety-gruppen fra udlandet?

Du kan komme i kontakt via det oplyste specialnummer, som alle vores kunder har modtaget, så spørg den att. person der stod for influenzavaccinationen på din virksomhed, eller kan vi også kontaktes direkte på telefon 40118321 eller pr. mail, sms, eller direkte i video-kontakt via messenger og skype – 2 sidstnævnt skal man dog være tilknyttet (vores facebook side).
– Der kan assisteres på Dansk, Engelsk, Italiensk eller Spansk.

Kan man blive vaccineret når man befinder sig i udlandet?

Ja! Og her hjælper vi endvidere med at finde et nærtliggende hospital eller en læge om det ønskes.

I specielle situationer kan vi evt. hjælpe med at koordinere en læge frem til dig, dette afregnes/og betales dog direkte til og med den fremsendte læge normalt. (betaling/afregning bliver i mange situationer så betalt efter hjemrejsen af egen rejseforsikringen, om det skulle være kritisk).

Hvad koster det at sikre mig i udlandet med en Safety-aftale?

Vores kunder som omtalt 0,00 kr.
Er Du/din virksomed ikke kunde hos os, men alligevel ønsker vores Safety-aftale, koster vores safety-aftale, 450,00 kr.  pr. år og pr. rejsende – kun ved forud booking før rejsen.

Vaccinations pris

Vaccinations pris

Se vores gode lave priser.  + safety-aftalen alle vores kunder automatisk får med på rejsen.

Book din vaccination nu!

Book din vaccination nu!

Book din vaccination i god tid, da nogle vaccinationer kræver at man bliver vaccinereret op til 4-6 uger før afrejse.

Privat virksomhed

Privat virksomhed

Modtag 3 flasker god vin, om din arbejdsplads ønsker influenzavaccination eller har brug for anden form for vaccination.

Offentlig virksomhed

Offentlig virksomhed

Modtag 3 flasker god vin, om din arbejdsplads ønsker influenzavaccination eller har brug for anden form for vaccination.