Rejsevaccinationer

Korrkte råd og rejsevejledning hos os.

Vi undersøger løbende de aktuelle forhold i udlandet, bl.a. hvilke vaccinationer der i øjeblikket tilrådes udrejsende fra Danmark samt hvad man bør vide om aktuelle forhold.

Forinden en konsultation/vaccination på en af vores klinikker, skal man have en forudgående aftale,  så vi ved hvilke vira og vacciner der skal rådgives omkring, og så vi sikrer os at have vaccinerne hjemme.

Det er altid en læge / speciallæge der foretager vaccinationerne hos os. Husk hertil at tjek eller medbring det personlige vaccinationskort ved møde på vores klinikker.

Vores kundeservice vil kunne besvare generelle spørgsmål og omkring hvilken dag og tidspunkt vi har ledigt – Ring kundeservice på tlf. +45 40 11 83 21, og på alle ugens dage mellem 08:00 – 20:00.

Kan vi være sikre på at vi får den rigtige vaccination?

Rejsevaccinationen undersøger unikt og ved hver forespørgsel, hvilke vaccinationer du/i bør overveje. De vaccinationer der kan være tale om, afhænger selvfølgelig af hvor rejsen går til, og i særdeleshed i hvor lang tid samt under hvilke forhold at rejsen skal foregå (med rygsæk, safari, storby og strand etc.).

Er der vaccinationer man generelt bør have?

Ja! Difteri og tetanus (stivkrampe vaccinationen), bør altid være på plads, også selvom man kun skal opholde sig i Danmark, Europa eller andre steder i verden, herudover er det meget forskelligt, hvilke vaccinationer der bør overvejes,  men generelt er Hepatitis A og B de vaccinationstyper der gives flest af i dag pga udbredelsen og risikoen.

Rejs sikkert – med vores “safety-aftale”

Hvad er en Safety-aftale?

Den grundlæggende årsag til at vi kan give alle vores kunder, en safety-aftalen med i baglommen er, at vi ved at vi giver de korrekte vaccinationer og ikke mindst korrekt råd og vejledning forinden, men også fordi vi har mange års rejse-erfaring og ikke mindst kendskab til de vira der kan ramme os, om uheldet er ude.

Hvad kan jeg så bruge den til?

  • Bliver du syg eller utilpas på rejsen, og ønsker en dansk lægefaglig vudering.
  • Bliver du i tvivl på rejsen pga. uforudsete lokale forhold, ændring i rejseplanen, eller du fra din virksomhed er blevet omdirigeret/videresendt til andet land/verdensdel.
  • Tvivlspørgsmål omkring hvordan den medbragte malaria profylakse (tabletter), eller anden medicin vi har udskrevet til rejsen, skal indtages.
  • Ønsker hjælp til at lokalisere nærmeste hospital eller læge.

Hvem kan benytte sig af safety-aftalen?

Alle der forinden har fået konsultation på en af vores klinikker under Dansk Trope- og Rejsevaccinationen, eller på en virksomhed under Dansk Firmavaccination – Har alle denne mulighed – GRATIS.

Hvordan kommer man i forbindelse med Safety-gruppen fra udlandet?

Du kan komme i kontakt via det oplyste specialnummer, vores hovednummer eller pr. mail, sms, eller direkte i vidio-kontakt via messenger og skype – sidstnævnt skal man dog være tilknyttet (vores facebook side) eller have sat sin telefon op til dette.
– Der kan assisteres på Dansk og Engelsk.

Kan man blive vaccineret når man befinder sig i udlandet?

Ja! Men her hjælper vi med at finde et nærtliggende hospital eller en læge.

I specielle situationer kan vi evt. hjælpe med at koordinere en læge frem til dig, dette afregnes/og betales dog direkte til og med den fremsendte læge normalt. (betaling/afregning bliver i mange situationer så betalt efter hjemrejsen af rejseforsikringen man nu har tegnet til rejsen).

Hvad koster det at sikre mig i udlandet med en Safety-aftale?

En Safety-aftale koster kr. 0,00 for vores kunder.
Har man konsulteret anden læge og alligevel ønsker vores Safety-aftale, koster denne kr. 180,00 pr. år pr. rejsende.

Vaccinations pris

Vaccinations pris

Se vores gode lave priser.  + safety-aftalen alle vores kunder automatisk får med på rejsen.

Book din vaccination nu!

Book din vaccination nu!

Book din vaccination i god tid, da nogle vaccinationer kræver at man bliver vaccinereret op til 4-6 uger før afrejse.

Privat virksomhed

Privat virksomhed

Modtag 3 flasker god vin, om din arbejdsplads ønsker influenzavaccination eller har brug for anden form for vaccination.

Offentlig virksomhed

Offentlig virksomhed

Modtag 3 flasker god vin, om din arbejdsplads ønsker influenzavaccination eller har brug for anden form for vaccination.