Rejsevaccinationer

Korrekt råd og vejledning om rejsevaccinationer!

Vi holder os ajour med de faktuelle forhold i udlandet, bl.a. hvilke vaccinationer der bør overvejes inden rejsen, men vi har også klar besked til vores kunder omkring; malaria, dengue, Sika, kolera, m.m., om der skulle være andet man bør vide forinden rejsen. – Det er en af grundene til, vi ikke har et opslagsværk med feriedestinationer på vores hjemmeside.

Det er derimod gratis at kontakte os pr. telefon eller mail, om du har spørgsmål omkring en forestående rejse, men vi vil nok spørge ind til lidt flere ting end man er vant til, dette er så vi har den helt korrekte forståelse omkring rejsen, og kun derved kan vi råde og vejlede korrekt, – for selvom man skal på en normal ferierejse, er der mange muligheder, aktiviteter evt. anden overnatning, hvor man umiddelbart ikke lige har tænk på, at det kan have indvirken på vaccinationsvalget. (Dette gælder specielt, om vi skal have sendt et eller flere unge mennesker afsted alene, (det er måske den første rejse uden forældre?), og de unge har tit en anden rejseaktivitet, end forældre rejser.

Ved aftalt konsultaion og vaccinaiton, fremsendes ALTID en bekræftelse med yderligere materiale, omkring de vacciner vi har talt om, så i derhjemme “og i ro og mag”, at læse tingene igennem.
Skulle der opstå yderligere spørgsmål, er vi altid på telefonen eller mail, ellers skal vi nok kunne besvarer det der måtte være under selve konsultationen.

Det er altid en læge eller yderst veluddannet sygeplejersker der foretager vaccinationerne hos os.
– Husk altid! At medbring vaccinationskort (evt. print fra sundhed.dk) + evt medicinkort, når Du møder op.

Vores kundeservice vil også kunne besvare generelle spørgsmål, og omkring hvilken dag og tidspunkt vi har ledigt – Ring kundeservice på tlf. +45 40 11 83 21, – alle ugens dage mellem 08:00 – 20:00.

Kan vi være sikre på at vi får den rigtige vaccination?

Vores vaccinations vejledning, afhænger selvfølgelig af hvor rejsen går til, i hvor lang tid, samt under hvilke forhold at rejsen skal foregå (med rygsæk, safari, storby, strand etc.), men vi spørger også ind til hvem du er?.. s.s. spisevaner, interesser etc. .. så svaret er JA!

Er der vaccinationer man generelt bør have?

Ja! Difteri og tetanus (stivkrampe vaccinationen), bør altid være på plads, også selvom man kun skal opholde sig i Danmark, Europa, herudover er det meget forskelligt, hvilke vaccinationer der bør overvejes,  men generelt er Hepatitis A og B de vaccinationstyper der gives flest af i dag pga. udbredelsen og risikoen – men stadig dit valg. Eneste vaccine der SKAL gives er Gul Feber om man skal til et gult feber land (eller mellemlande, er reglen for de fleste lande).

“safety-aftale” – Vores ekstra service til en sikker rejse.

Hvad er en Safety-aftale?

Den grundlæggende årsag til at vi giver alle vores kunder, en safety-aftalen med i baglommen er, at vi ved at vi giver de korrekte informationer og vaccinationer forinden, men også pga. at vi har mange års rejse-erfaring og ikke mindst kendskab til de vira der kan ramme os, om uheldet er ude.

Hvad kan jeg så bruge den til?

  • Mit barn skal til udlandet eller på udveksling?
  • Bliver et familiemedlem syg eller utilpas på rejsen, og der ønske en dansk lægefaglig vudering eller råd.
  • Der kan opstå uforudsete lokale forhold, ændring i rejseplanen, eller at du fra din virksomhed er blevet omdirigeret/videresendt til andet land end planlagt.
  • Tvivlspørgsmål omkring hvordan den medbragte malaria profylakse (tabletter), eller anden medicin vi har udskrevet til rejsen skal indtages?.
  • Ønsker hjælp til at lokalisere nærmeste hospital eller læge under rejsen.

Hvem kan benytte sig af safety-aftalen?

Alle der forinden har været til en konsultation under Dansk Trope- og Rejsevaccinationen, eller på arbejdspladsen har fået influenza vaccination af Dansk Firmavaccination, har ALLE samt deres familier denne service automatisk – og 1 år frem.

Hvordan kommer man i forbindelse med Safety-gruppen fra udlandet?

Du kan komme i kontakt via det oplyste specialnummer, som alle vores kunder modtager, så spørg den att. person der stod for influenzavaccinationen på din virksomhed, eller kan vi også kontaktes direkte på telefon 40118321 eller pr. mail, sms, eller direkte video-kontakt via f.eks. messenger og skype. – sidstnævnt skal man dog være tilknyttet (vores facebook/skype side forinden).
– Der kan assisteres på Dansk, Engelsk, Italiensk eller Spansk.

Kan man blive vaccineret når man befinder sig i udlandet?

Ja! Og her hjælper vi gerne med at finde en nærtliggende specialist, hospital eller læge om det ønskes.

I specielle situationer kan vi evt. hjælpe med at koordinere en læge frem til dig, dette afregnes/og betales dog direkte til og med den udkørende læge normalt. (betaling/afregning bliver i mange situationer så betalt, af din rejseforsikring efterfølgende).

Hvad koster det at sikre mig i udlandet med en Safety-aftale?

Vores kunder betaler 0,00 kr.
Er Du/din virksomed ikke kunde hos os, men alligevel ønsker vores Safety-aftale, koster vores safety-aftale, 450,00 kr.  pr. år og pr. rejsende – kun ved forudgående aftale før rejsen.

Vaccinations pris

Vaccinations pris

Se vores gode lave priser.  + safety-aftalen alle vores kunder automatisk får med på rejsen.

Book din vaccination nu

Book din vaccination nu

Book din vaccination i god tid, da enkelte vaccinationer kræver at man bliver vaccinerer f.eks. 2 gange med 4-6  uger forinde rejsen.

Privat virksomhed

Privat virksomhed

Om du alligevel vil anbefale os til den virksomhed du arbejder på, vil vi gerne have besked.. Det kunne være vi ville kvitterer med 3 flasker god vin.

Offentlig virksomhed

Offentlig virksomhed

Om du alligevel vil anbefale os til den virksomhed mht. Influenzavaccinaiton, vil vi gerne have besked.. Det kunne være vi ville kvitterer med 3 flasker god vin