Om os

Hvem er Dansk Firmavaccination og Dansk Trope- og rejsevaccinationen.dk?

Dansk Firmavaccination.

I 2004 startede vi et landsdækkende samarbejde mellem landets førende Tropemediciner, speciallæger og udvalgte praktiserende læge.
Hos Dansk
Firmavaccination har vi kunden i centrum, og giver den korrekte råd og personlig vejledning “hver gang”, samt sørger for at vejlede kunden under hele vaccinationforløb. Dansk Firmavaccination arbejder indenfor områderne; Influenza-/, Skovflåt (TBE)-/, Kloak- og spildevands-/ og arbejds relaterede vaccinationer, gruppe- / skolerejser samt almindelige rejse vaccinaitoner og borgere i Danmark over 65 år, det vil sige alle vaccinationstyper eller beskyttelse indenfor områderne; rejse-/, arbejds-/ og udendørs reelarterede vaccinationer.

Dansk Trope- og rejsevaccinationen.dk

Den første klinik under navnet Dansk Trope- og rejsevaccinationen.dk, åbnede i 2010 i Hillerød, i et samarbejde med Jens O. Rønne-Rasmussen, der hurtigt voksede med flere klinikker med speciale indenfor rejsevaccinationer. – find den nærmeste klinik HER.

Dansk Firmavaccination og Dansk Trope- og rejsevaccinationen.dk, er en 100 % dansk ejet familie virksomhed, og er selvfølgelig underlagt de bestemmelser vi har i Danmark, herunder fra Sundhedsministeriet og SSI.