Narkotest på virksomheden, klubber eller beværtninger

Test af Euforiserende stoffer på arbejdspladsen, i en gruppe eller af enkeltpersoner, er ikke kun for deres egen skyld, det har i særdeleshed også at gøre med trafiksikkerhed, sikkerhed omkring maskiner på arbejdspladsen, en beværtnings holdning udadtil etc..

Ved mistanke om misbrug af euforiserende stoffer på arbejdspladsen, skolen, klubben m.m, og hvid der samtidig er en klar firmapolitik, kan man godt bede om en test fra medarbejderne eller gruppen der er tale om, der er også virksomheder der forlanger en klar test, før dine medarbejdere kan starte en given opgave hos anden virksomhed.

I begge tilfælde kommer vi gerne ud, og foretager den ønskede test, men vi kan også sende al test materiale, om man selv ønsker at forestå test arbejdet.

Der er flere forskellige muligheder:

 • De bedste test af Euforiserende stoffer, testes via blod eller urin.
 • Test af et konkret stof eller multitest ved flere stoffer?.. de mest almindelige tests vi bruger, tester hhv. 5 eller 11 forskellige stoffer samtidig, og mest normale stoffer der testes mod er følgende:
  – Hash (THC)
  – Benzodiazepiner (BZO)
  – Kokain (COC)
  – Amfetamin (AMP)
  – Opiater (OPI)
  – Metadon (MTD)
  – Metamfetamin (MET)
  – Barbiturater (BAR)
  – Oxycodon (OXY)
  – Ecstasy (MDMA)
  – PCP (PCP)

Vi kan altså teste en person mod flere euforiserende stoffer på samme tid, og det tager kun få minutter pr. person.
Om der skulle være tale om at hele arbejdsstyrken skal testes, vil vi ankomme flere medarbejdere, så selve forløbet foregår i så god ro og orden, og så hurtigt som det er muligt.

Kontakt Dansk Firmavaccination – der har ekspertisen for sådanne test.
Ring i dag på 40 11 83 21 – Alle dage mellem kl. 08:00 – 23:00
eller skriv til os Her!