Narkotest på virksomheden, klubber eller beværtninger

Test af Euforiserende stoffer på arbejdspladsen, i en gruppe eller af enkeltpersoner, er ikke kun for deres egen skyld, det har i særdeleshed også at gøre med trafiksikkerhed, sikkerhed omkring maskiner på arbejdspladsen, og virksomhedens ansigt udadtil etc..

Ved mistanke om at en medarbejder møder i påvirket tilstand på arbejdspladsen, skolen, klubben m.m, og hvis der samtidig er en klar firmapolitik, kan man godt bede om en test fra medarbejdere eller gruppen der er tale om, der er også virksomheder man måske er underleverandør til, der forlanger en klar test, før dine medarbejdere kan starte en given opgave.

I alle tilfælde kommer vi gerne ud, og foretager de(n) ønskede test, med vores faglighed i højsædet, vi er så garant for, at forløbet er korrekt og at din(e) medarbjdere er informeret og har eller får den korrekte viden / oplysning. – Det skal foregå ordentligt.

Der er flere forskellige muligheder:

 • De bedste test af Euforiserende stoffer, testes via blod eller urin.
 • Test af et konkret stof eller multitest ved flere stoffer samtidig, kan multitest anbefales, da det kan være svært at se hvilke stoffer der kan være tale om, og så er multi-testene vi benytter ikke meget dyrere end enkelt test. De fleste af vores kunder ønsker vi tester bredt, (tester hhv. 5 eller 12 forskellige stoffer samtidig).

  I øjeblikket er de mest almindelige stoffer vi ser i omløb følgende:
  – Hash (THC)
  – Benzodiazepiner (BZO)
  – Kokain (COC)
  – Amfetamin (AMP)
  – Opiater (OPI)
  – Metadon (MTD)
  – Metamfetamin (MET)
  – Barbiturater (BAR)
  – Oxycodon (OXY)
  – Ecstasy (MDMA)
  – PCP (PCP)

Vi kan altså teste en person mod flere euforiserende stoffer på samme tid, og det tager kun få minutter pr. person.
Om der skulle være tale om at hele arbejdsstyrken skal testes, vil vi ankomme flere medarbejdere, så selve forløbet foregår i så god ro og orden, og så hurtigt som det er muligt.

Kontakt Dansk Firmavaccination – der har ekspertisen for sådanne test.
Ring i dag på 40 11 83 21 – Alle dage mellem kl. 08:00 – 23:00
eller skriv til os Her!